mini4EU

2018.09.28. 07:07

A döntők következnek a futballfesztiválon

Szombaton zárul a mini4EU névre keresztelt futballfesztivál a koronázóvárosban.

Horog László

Két fehérvári csapat is a legjobbak között szerepel

Fotó: Horog László/ Fejér Megyei Hírlap

Múlt hét derekán kezdődtek, szombaton zárulnak a küzdelmek. Az első néhány napon a hazai csapatok harcoltak, csütörtöktől a nemzetközi összecsapások zajlanak. Pénteken a hölgyek is bekapcsolódnak, a finálékra pedig szombaton délután kerül sor. Az erősebb nem képviselőinél 7 csoportban 28 gárda verseng a trófeáért a Sóstói Stadion tőszomszédságában található műfüves pályán, ahol négy kispályás játékteret alakítottak ki. A küzdelmek minden nap 9 órakor kezdődnek, a férfiaknál hat magyar gárda érdekelt, köztük két fehérvári brigád, a Mancz János utca és Bádogos köz.

Két fehérvári csapat is a legjobbak között szerepel
Fotó: Horog László/ Fejér Megyei Hírlap

A hölgyeknél egy magyar gárda jutott el a végjátékig. A kispályás válogatott szövetségi edzője, Nagy Lajos felel a színvonalért, a tréner ráérő idejében edzéseket is tartott két fehérvári óvoda 31 nebulójának, valamint fogyatékkal élő felnőtteknek is vezényelt foglalkozást. Az esemény főszervezője, Tóth Mariann elmondta, hogy a szombati záróünnepségre a nők és férfiak döntője után, 16.30-kor kerül sor, neves fehérvári fellépőkkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában