Botrány a focimeccsen

2018.09.26. 21:54

A bíróverő büntetése

A megyei III. osztályú labdarúgó-­bajnokság Simix-Üveg Ásvány csoport 6. fordulójában lejátszott Jenő–Magyaralmás találkozó a 94. percben félbeszakadt, mert bántalmazták Varga György játékvezetőt.

Káldor András

Az ügyet kedden tárgyalta az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága, melynek határozata szerint a Jenő csapatától három hónapra megvonták a hazai mérkőzések rendezési jogát. Ez idő alatt a település 20 kilométeres körzetén kívül rendezhet csak mérkőzést a klub, valamint a soron következő négy összecsapáson szövetségi ellenőrt kell fogadnia az egyesületnek, mégpedig saját költségén.

Ezenkívül a Jenő KSK játékosát, Lukács Józsefet, aki a játékvezetőt bántalmazta és súlyos sérülést – orr- és arccsonttörést – okozott, 6 évre, 2024. szeptember 23-ig minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltotta. Ugyanakkor a játékos rendőrségi eljárásra is számíthat, tettének büntetési tétele 2-től 8 évig terjedhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában