Frizbi

2018.08.10. 07:30

Táborozóknak tanították az ultimate-érzést a Fehérvár Lionz tagjai

Kedd este a Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesület által szervezett agárdi testvértábor kis lakóinak tanította fehérvári csapat az ultimate frizbizést.

Elekes Gergő

Fotó: Fehérvár Lionz

Amint arról mi is beszámoltunk, huszadik alkalommal szervezték meg a Testvértábort Agárdon a Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesület szervezésében. Kedden este a székesfehérvári Fehérvár Lionz ultimate frizbi csapat is a helyszínen volt, hogy bemutathassák hőn szeretett sportjukat a tábori lurkóknak.

A dobálás és a kellemes vacsora után egészen sötétedésig játszottak a fiatalok. Ebből is látszik, hogy mennyire megfogta őket a sport szépsége, még az esőtől sem riadtak meg, így az első felvételi ponton rögtön túl is jutottak – mondta el érdeklődésünkre Misi Anett, a Fehérvár Lionz egyik vezetője.

Fotó: Fehérvár Lionz

A csapat csütörtöki edzését is áthelyezte a gárdonyi Sport Beach homokos pályájára, melyről szintén nem maradhatott el egy-két táborlakó sem, négyen próbálhatták ki magukat a felnőttek között.

Fotó: Fehérvár Lionz

Anették bíznak benne, hogy a rendkívül lelkes lurkókat hamarosan igazi ultimate játékosként láthatják újra a pályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában