Első hazai mérkőzésén nyert a Titánok

2018.08.30. 09:29

Mozgalmas meccset vívtak, sok gólt lőttek

A Fehérvári Titánok csapata ahogy a tavalyi szezonban mindig, most is nyerni tudott – ezúttal – felkészülési mérkőzésen a Vienna Capitals II ellen.

Káldor András

Győzelemmel hangoltak a Titánok a közelgő szezonra Fotó: FAV19

Fehérvári Titánok–Vienna Capitals II 9-5 (2-2, 3-1, 4-2)

Titánok: Gyenes (Szeles) – Gogol, Vas 1, Mihály, Lewis 1, Mazzag – McGurty, Reiter, Madácsi 2, Bennett 2, Kiss P. 1 – Kiss R., Sándor, Vizi, Péter A., Balogh B. – Erdély, Hamvai, Császár 1, Nagy Á. 1.

Vezetőedző: Kiss Dávid

 

A kétszeres, és jelenlegi regnáló EBEL-bajnok Vienna Capitals második számú csapata érkezett Fehérvárra, hogy a felkészülési időszak zárásához közeledve zárt kapus meccsen megmérkőzzön a szintén az Erste Liga rajtjára készülő Titánokkal. A találkozónak ezúttal nem az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnok centerpályája adott helyet, hanem néhány lépéssel a csarnok mellett elhelyezkedő „C” pálya, amelyet jobbára az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia csapatai használnak. Meg kell jegyezni, hogy összesen hatszor találkoztak egymással a felek a tavalyi szezonban az Erste Ligában, ahol minden alkalommal a fehérvári együttes bizonyult jobbnak. Az első húsz percben ugyan a vendégek jutottak előnyhöz, de ezt aránylag gyorsan egalizálták a fehérvári ifjak. Igaz, ez a harmad még aránylag kiegyenlített játékot hozott, és a folytatásban is kissé csikorogtak a hazai kerekek, ám a középső játékrész hajrájára sikerült kétgólos vezetést kovácsolniuk (5-3).

Győzelemmel hangoltak a Titánok a közelgő szezonra Fotó: FAV19

A záró harmadban aztán egy darabig fokozni próbálták a tempót a bécsiek és egy szépen kijátszott akció után egyre csökkentették a különbséget. Nem maradt azonban sokáig egy gól közötte, mert Nagy Ákos közvetlen közelről mattolta Max Zimmermannt. Majd gyors gólváltásokat követően kétszer levitte kapusát a Bécs, ezeket Mark Bennett, és Madácsi Benedek büntették találataikkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában