foci

2018.08.24. 20:17

Megőrizné a jó formáját az Aqvital FC Csákvár

Vasárnap a még nyeretlen Siófokot fogadja az Aqvital FC Csákvár az NB II-es labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában.

Keszi Gréta

Szijjártó István fiai eddig veretlenek a bajnokságban

Fotó: Kricskovics Antal/ Fejér Megyei Hírlap

A csákváriak a Balaton-parti riválisukkal találkoznak a hétvégén. A 2018/19-es szezon során a BFC Siófok eddig nem könyvelhetett el túl sok sikert magának, három vereség és egy döntetlen a mérlege. Ezzel szemben a Fejér megyeiek három döntetlennel és egy győzelemmel veretlenül állnak. Bár Varga Attila gárdája jelenleg sereghajtó a másodosztályban, a Somogy megyeiek akár meglepetéseket is okozhatnak a jelenleg 9. csákváriaknak.

Szijjártó István fiai eddig veretlenek a bajnokságban
Fotó: Kricskovics Antal/ Fejér Megyei Hírlap

A látogatók az első győzelmükért utaznak a Vértes lábához, ráadásul Bobál Gergelyék a tavalyi szezon során nem tudták legyőzni hétvégi ellenfelüket otthon. Ettől függetlenül a papírforma a házigazdák mellett szól. Szijjártó István legénysége jó formában várja a következő összecsapást: a Monor legyőzése után az élen álló Vasas ellen is dominálni tudott. Ha a vendéglátók át tudják emelni ezt az energiát a Siófok ellen is, akkor nem lehet gondjuk. A találkozó vasárnap 19 órakor kezdődik Csákváron, a mérkőzés játékvezetője Csonka Bence lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában