Otthon eddig hibátlanok

2018.08.27. 20:17

Kiküzdött Vidi-siker

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában a Mol Vidi második csapata alacsony színvonalú meccsen gyűjtötte be a három pontot.

Krebsz András

Lencsést (piros) nem tudta szerelni Szabó M.

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Mol Vidi FC II– Tarr Andráshida SC 1–0 (0–0)

Sóstói Stadion, 100 néző. Vezette: Zám Zsolt. Vidi II: Tujvel – Tarnóczi, Pető, Lencsés, Zeke – Szabó Bence, Takács M. – Kojnok, Horváth B. (Gyürki, 46.), Tamás A. (Komódi, 46.) – Galacs (Vastag, 91.). Vezetőedző: Tímár Krisztián. Andráshida: Czirjék – Jóna (Bontó, 78.), Takács S. (Fülöp, 61.), Simonfalvi, Marsai, Nagy Z. – Horváth T., Kalamár, Szegleti – Szabó M. (Tóth L., 70.), Bailo. Vezetőedző: Dobos Sándor.

Gólszerző: Komódi (51.)

Az esőben kezdődő vasárnapi összecsapáson sokáig nem láthattunk komoly helyzetet. A 22. percben aztán Galacs lépett ki ziccerben, ám az egyik andráshidai védő az ötös előterében hátulról becsúszva szerelni tudta. Rögtön érkezett a válasz, Szegleti életerős ballábas kísérlettel próbálkozott a tizenhatos csücskétől, Tujvel a helyén volt. Nem sokkal később elállt az eső, a játék színvonala azonban nem emelkedett, a szünetig egyedül Szegleti újabb, ezúttal 25 méteres löketét jegyezhettük fel.

Lencsést (piros) nem tudta szerelni Szabó M.
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A második félidő elején rákapcsolt a piros mezes alakulat. Takács sarokrúgását követően az idén már három gólt szerző Szabó Bence 19 méterről laposan lőtt, ám a korábban a Videotonban is megfordult Czirjék vetődve hárította a rövid sarokba tartó játékszert. Az 51. percben már a háló is rezdült, a csereként beállt Komódi nem akármilyen találattal hálálta meg a bizalmat: Tarnóczi jobbról ívelt a kapu elé, a Puskás Akadémia II csapatától érkező támadó az öt és feles sarkától a kapus mozgásával ellentétesen fejelt a hosszú sarokba, 1–0.

A mérkőzés hajrájában könnyedén növelhették volna előnyüket a hazaiak, Galacs óriási ziccerben önzetlenül a hosszún érkező Komódi elé tálalt, ám a duplázást egy becsúszó andráshidai láb megakadályozta. A Tímár-tanítványok győzelmükkel a Nyugati csoport negyedik helyére léptek fel, legközelebb vasárnap Ménfőcsanakra látogatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában