Két, a bajnoki címre áhítozó együttes már idejekorán találkozik egymással

2018.08.23. 18:17

A listavezetőhöz látogat a Bodajk

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 2. fordulóját bonyolítják le a hétvégén. Az Északi csoportban szombaton rögtön rangadóval indítanak.

Káldor András

A herceghalmi Pintér (3) és társai pontért utaznak Szárra

Fotó: Kricskovics Antal/ Fejér Megyei Hírlap

Thermovár Északi csoport

Amikor a csoport sorsolását elkészítették az illetékesek, nem biztos, hogy számítottak arra, hogy rögtön az elején fontos pontokról fog dönteni a Bodajk velencei vendégjátéka. A tóparti alakulat legutóbb kiütötte a Pázmándot, és láthatóan idejekorán bejelentkezett az aranyért folyó harcba. A Bodajk nehezebb falat lesz számukra, ez a találkozó amolyan értékmérő is lehet a jövő szempontjából. A jelenlegi második Pusztavám-Jüllich Kápolnásnyéken győzelmi eséllyel léphet pályára, amennyiben a hazaiak hasonló teljesítménnyel rukkolnak elő, mint legutóbb a Csór otthonában.

2018. augusztus 25., szombat 17.00 óra

Flavus Velence (1.)– Bodajk (5.)

2018. augusztus 26., vasárnap 17.00 óra

Pákozd (11.)–Csór Truck Trailer (3.), Kápolnásnyék (14.)– Pusztavám-Jüllich (2.), Szár (7.)–Herceghalom (15.), Mór II (12.)–Bakonycsernye (4.), Mány (13.)–Vál (9.), Puskás Akadémia FC III (8.)–Pátka (6.), Fehérvárcsurgó (10.)–Pázmánd (16.)

A herceghalmi Pintér (3) és társai pontért utaznak Szárra
Fotó: Kricskovics Antal/ Fejér Megyei Hírlap

Déli csoport

Küzdelmes mérkőzésre van kilátás Vajtán, mindkét csapat győzelemmel nyitott, az adonyiak ráadásul meglepetésre gólzáporos sikerrel zárták a Káloz elleni kilencven percet. Az Aba-Sárvíz együtteséhez a szintén jól rajtoló Előszállás látogat. A vendégeket minden bizonnyal azért ez a mérkőzés még keményebb erőpróba elé állítja őket, mivel a Sárszentágotát is szoros csatában győzték le, és csak a legvégén biztosították be a kétgólos (5–3 – a szerk.) győzelmet.

2018. augusztus 26., vasárnap 17.00 óra

Sárszentágota (14.)–Perkáta (10.), LMSK Cobra Sport (9.)– Nagykarácsony (3.), BesnyőIváncsa II (15.)–Pusztaszabolcs (7.), Seregélyes (8.)–Szabadbattyán (12.), MPF Ráckeresztúr (5.)–Szabadegyháza (13.), Vajta (6.)–Adony (1.), Káloz (16.)–Sárbogárd II (11.), Aba-Sárvíz (4.)–Előszállás (2.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában