A frissebb Monor győzött

2018.07.05. 21:43

Vereséggel kezdték nyári felkészülésüket az iváncsaiak

Háromgólos fiaskóval nyitott a labdarúgó NB III Középcsoportjának legutóbbi bronzérmese, az Iváncsa KSE csapata az NB II-es Monor otthonában megrendezett előkészületi mérkőzésen.

Nagy Péter

Az Iváncsa (fehérben) szombaton Érden lép majd pályára

Forrás: MSE

Monori SE–Iváncsa KSE 3–0

Monor: Czuczi – Balanescu, Tóth F., Karacs, Sági, Hunya, Bori, Szabó F., Katona, Szuhodovszki, Szabó D. Csereként pályára lépett: Bozsó, Pintér D., Fülöp N., Barthel, Májer, Ficsor, Haragos, Balogh M., Tóth Á. Vezetőedző: Horváth Dávid.

Iváncsa: Dániel – Huszty, Kertai, Aradi, Fekecs, Pribék, Büki, Folmer, Cseszneki, Varga B., Balogh L. Csereként pályára lépett: Orczy, Kónya, Imrik, Bartha, Majláth, Kovács D., Zsigmond, Bognár B. Vezetőedző: Domján Attila.

Gólszerző: Balogh M., Pintér D., Tóth A.

A harmadik vonal legutóbbi kiírásának élcsapatai mérték össze erejüket a Pest megyei településen: a Keleten veretlenül bajnoki címig jutó, immár az NB II-es bajnokság mezőnyéhez tartozó Monor látta vendégül a Középcsoportban húsz meccsen legyőzhetetlennek számító, és ezzel bronzérmet szerző Iváncsa gárdáját. A hazaiak keretében több, volt élvonalbeli labdarúgóval, köztük az egyszeres válogatott Bori Gáborral, a Budapest Honvédot egykoron erősítő kapussal, Czuczi Mártonnal vagy a Ferencvárosban pallérozódó Fülöp Noellel a soraiban veselkedett neki Domján Attila együttesének. A vendéglátók frissebbnek és koncentráltabbnak tűntek, végül Balogh M., Tóth Á. és Pintér D. góljaival 3–0-s győzelmet arattak.

Az Iváncsa (fehérben) szombaton Érden lép majd pályára
Fotó: MSE

– Jobban kezdtünk a Monor ellen, az első félidőben nekem és Cseszneki Ricsinek is volt egy nagy helyzete – közölte Balogh László, a tavalyi idény gólkirálya. – A hazaiak szinte ziccerig sem jutottak az első játékrészben, a bekapott gólokat egyéni hibák előzték meg.

A Fejér megyeieknél pályára lépett a budafoki és szlovákiai kitérővel a Duna-parti településre érkező Huszty Dániel, aki eddig jó benyomást tett a szakmai stábra, valamint a Videotonban nevelkedő, legutóbb Veszprémben futballozó, 23 esztendős Bognár Bence is. Hauser Dániellel nem sikerült megállapodnia a szakvezetésnek, ő másutt folytatja, mint ahogy a több játéklehetőségre vágyó Fazekas Richárd sem a piros-fehér alakulatnál képzeli el a jövőjét.

Az iváncsaiak az alapozás során az Érddel, a Csákvárral, az Akasztóval, a Csepellel, a III. Kerülettel, a Dunaharasztival, az Ajkával és az ESMTK-val játszanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában