Nemes cselekedet

2018.07.20. 15:00

Gólokkal az óvodákért Székesfehérvár legjobb sportolóival

Két hete az Alba Pláza és a város vezetése jótékonysági akciót szervezett, mely a „Gólokkal az óvodákért a város legjobb sportolóival” névre hallgató adománygyűjtés volt. Csütörtökön viszont a klubok által jótékony árverésre felajánlott mezeket adták át az azokra licitálóknak.

Káldor András

Ötletgazdák, adományozók és licitálók együtt

Fotó: Koppán Viktor/ Fejér Megyei Hírlap

– A két héttel ezelőtti játék után a Fehérvár Enthroners amerikaifutball-csapata találta ki – beállt mögéjük a MOL Vidi FC labdarúgó-, a Fehérvár AV 19 jégkorong-, és az Alba Fehérvár kosárlabda-együttese – hogy tegyük fel az általuk dedikált mezeket licitálásra, és az abból bejött összeget – háromszázezer forintot – ajánljuk fel a Szent György Kórház Koraszülött Osztályának – mondta Szabó Gabriella, az Alba Pláza igazgatója.

Ötletgazdák, adományozók és licitálók együtt
Fotó: Koppán Viktor/ Fejér Megyei Hírlap

A négy relikviát ketten vitték el, a fővárosi Mácsai László az Enthroners, a FAV 19 mezét, valamint a Vidi labdáját szerezte meg, míg a fehérvári Bundik Attila a kosaras Sir’Dominic Pointer dresszével gazdagodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában