MURASZENTMÁRTON

2018.07.05. 20:04

Elfoglalta a főhadiszállást a Puskás Akadémia labdarúgócsapata

Tíz napig a horvát–szlovén határon fekvő településen edzőtáborozik az élvonalbeli Puskás Akadémia labdarúgócsapata.

Nagy Péter

Sikeresen megérkezett Horvátországba a Benczés Miklós edzette társaság, a rövid, átmozgató edzést követően a román első osztályú Voluntari ellen vette fel a harcot a Fejér megyei alakulat. A játékos­keretben több változás is történt: míg Bokros Szilárd, Szolnoki Roland, Kiss Tamás és Bacsana Arabuli az érkezők táborát erősítette, addig Ezekiel Henty, Stipe Bacelic-Grgic, Patrick Mevoungou és Szécsi Márk személyében távozója is akadt a váli-völgyi csapatnak.

– Az első edzéseken a labdakihozatalokat és a támadásvezetést, valamint a pontrúgásokat gyakoroltuk. A magam részéről szeretem az edzőtáborokat, ilyenkor együtt van az egész csapat, így jobban megismerhetjük egymást. Több alkalmunk nyílik arra is, hogy az újonnan érkezetteket segítsük. Bokros Szilárd, Szolnoki Roland és Kiss Tamás szinte pillanatok alatt beilleszkedett, de szerintem Bacsana Arabulinak sem lesznek gondjai – közölte a felcsútiak középhátvédje, Spandler Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában