dunaferr se

2018.07.31. 21:24

Bezsebelték a bronzot a kajak-kenusok

Remek versenyzéssel végzett a kenu kettesek 1000 méteres világbajnoki fináléjának harmadik helyén a dunaújvárosi Kiss Balázs és Dóri Bence párosa.

Káldor András

Kiss Balázs (j2) és Dóri Bence a dobogón

Fotó: Dunaferr SE

Az elmúlt hétvégén a kajak-kenusok ifjúsági és U23-as világbajnokságán a Dunaferr SE versenyzője, a22e sztendős Kiss Balázs is rajthoz térdelt az újpesti Dóri Bencével párban. Igen jó előjelekkel indultak, ugyanis a közelmúlt edzésein és versenyein remek formát mutattak. A selejtező nagyon jól alakult a duó számára, mivel a második helyen végeztek, és jutottak be a fináléba.

Kiss Balázs (j2) és Dóri Bence a dobogón
Fotó: Dunaferr SE

A döntőben is óriásit harcoltak, bár a német Tim Hecker – Adam Morits párost, illetve a románokat – Chirila Catalin és Strat Stefan Andrei–nem tudták megelőzni, remek hajrájuknak köszönhetően azonban maguk mögé utasították az orosz és a spanyol egységet, így a dobogó harmadik fokára állhattak fel. A magyar válogatott egészen elképesztő teljesítményt nyújtva, tíz arany-, négy ezüst- és két bronzérmet nyert a világbajnokságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában