Nemcsak a lovassport szerelmeseinek!

2018.06.11. 08:49

Nyeregbe szálltak Seregélyesen

A Seregélyesi Lovas Club és Seregélyes Nagyközség Önkormányzata szombaton a Vásártéren rendezte meg a a CAN-C kettesfogat akadályhajtó versenyét. A szervezők nem csak a lósport szerelmeseire gondoltak a programok összeállításakor.

Sági Zoltán

Tóth Roxána, az akadályhajtás győztese

Fotó: Sági Zoltán/ Fejér Megyei Hírlap

Reggel 8-kor főzőverseny indult: minden nevező egyforma mennyiségű élőhalat kapott, amelyből halászlét kellett készíteniük. A vásártéren a gyerek szórakoztatására vurst­lit állítottak fel többféle körhintával. A sátrak alatt a nap során élőzene is megszólalt, a húsos konyha szerelmeseit pedig olyan excesszív kulináris élmények várták, mint a muflonpörkölt, a babos pacal vagy a körömpörkölt – a díjazott halászlevek mellett természetesen.

Az időjárás idén sajnos nem volt kegyes a rendezvényhez – délután 2-ig szinte megállás nélkül zuhogott az eső. Ennek ellenére a délelőtti akadályhajtó futamok is rendben lezajlottak, Paudits Béla főszervező, korábbi polgármester pedig köszönetet mondott mindazoknak, akik a szeszélyes időjárás ellenére is kilátogattak a rendezvényre. Köszönetet mondott továbbá Horváth Sándor polgármester támogatásáért is.

Tóth Roxána, az akadályhajtás győztese
Fotó: Sági Zoltán/ Fejér Megyei Hírlap

Miután az akadályhajtás mindkét fordulója, és a vadászhajtás is lezajlott, 15 órakor hirdették ki az eredményeket. Akadályhajtásban a helybeli Preisler László a harmadik helyen végzett, az akadályhajtás győztese Tóth Roxána lett. A vadászhajtásban Csuti Péter végzett első helyen. A főzőversenyen Ihász Béla selymesi batyus halászléja lett a harmadik. A második helyre Nagy István és kollégája főztje került, az első helyezést pedig a Bajer-család kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában