Győzelem a nyitányon

2018.06.15. 08:27

Fehérvári siker a női teniszszuperligában

A vártnál könnyebben, 7:0-s összesítéssel lépett túl a házigazda Pécs együttesén a Fehérvár Kiskút TK csapata.

Nagy Péter

A fehérvári hölgykoszorú Fehér Tamás csapatmenedzserrel kiegészülve az aranyért küzd

Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

PVTC–Fehérvár Kiskút TK 0:7

Légiósaik és legjobbjaik nélkül utaztak el a Mecsekaljára a koronázóvárosi hölgyek a teniszszuperliga nyitófordulójában, Fehér Tamás lányaira nem várt egyszerű feladat az első játéknapon a Pécsi VTC otthonában. A párosok küzdelmeivel kezdődött a hét mérkőzésig tartó párharc, a két pályán zajló csatában a Kiskút versenyzői bizonyultak jobbnak. A Békefi Bianka, Pirók Alexa duó 2:0-ra múlta felül a Lukács Lívia, Pécsi Réka alkotta brigádot, míg a Zádori Réka, Fekete Lili fémjelezte kettős legott ilyen különbséggel győzött Horváth Rita és Jankovics Réka ellen.

Az egyéni „csörtéket” is ugyanilyen magabiztossággal nyerték a székesfehérváriak: Békefi Bianka Pécsi Rékát, Pirók Alexa Bartha Pannát, Zádori Réka Lukács Líviát, Udvardy Luca Pálvölgyi Ágnest két, Szabó Laura Vajda Nikolettát három játszmában verte.

A Fejér megyeiek legközelebb szombaton 11 órakor hazai környezetben fogadják a Fortuna Budapest alakulatát, majd vasárnap – szintén dél­előtt – a győrieket látják vendégül a megyeszékhelyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában