Asztalitenisz

2018.06.27. 10:00

Csákvári vb ezüst az Egyesült Államokból

Az Aqvital Csákvári TC kiváló asztaliteniszezője, Varga Sándor egészen a döntőig menetelt párosban az Egyesült Államokban rendezett veterán-világbajnokságon.

Ferencz Balázs

Varga Sándor

Fotó: ACSTC

Az idén makulátlan mérleggel, mérkőzést sem vesztve nyert bajnoki címet az Aqvital Csákvári TC férfi -asztaliteniszcsapata az NB I-ben. Az Extraligába való feljutásért sokat tett Varga Sándor is, aki a holtidényben ütőt fogott a veterán-világbajnokságon Las

Vegas ban. Az 50–54 éves korcsoportban egyéniben a legjobb 16 közé verekedte magát a 258 asztaliteniszezőt felvonultató mezőnyben.

Varga Sándor
Fotó: ACSTC

A 16 között a dán Allan Bentsen állította meg. Párosban azonban ezüstérmet szerzett Varga. A német színeket képviselő, de a Székelyföldről származó Fejér- Konnert Andreas oldalán szinte minden párharcot simán nyertek, annak ellenére, hogy komoly játékerejű duókkal néztek farkasszemet. A döntőben a Jörgen Persson, Erik Lindh kettős 3–0-ra verte a magyar pingpongosokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában