Magabiztos győzelmével

2018.06.03. 22:04

Bobál-show a zárómeccsen – szépen búcsúzott a csákvári futballcsapat

Az Aqvital FC Csákvár Bobál Gergely mesterhármasával győzte le a Szegedet a Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 38. fordulójában.

Káldor András

Bobál Gergelyt háromszor ünnepelték a társak

Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

AFC Csákvár–SZEOL 2011 Grosics Akadémia 3–1 (0–1)

Csákvár, 500 néző.

Vezette: Radványi Ádám.

Csákvár: Hermány – Rétyi, Dulló, Kiprich D., Bokros – Mészáros D. – Sejben (Oldal, 57.), Király B., Polonkai (Molnár Cs., 46.), Tamás N. – Bobál G. (Papp M., 79.).

Vezetőedző: Szijjártó István.

SZEOL: Alekszics – Tamaskó, Farkas M., Tóth G., Gergényi – Nicorec (Szántai, 43., Coroian (Hegedűs M., 64.) – Szabó P., Germán, Zsivanovics – Zádori (Tóth L.). Vezetőedző: Őze Tibor.

Gól: Bobál G. (51., 60., 78.), ill. Szabó P. (34.)

Kiállítva: Alekszics (39.).

Bobál Gergelyt háromszor ünnepelték a társak
Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

A szegedi csapatnak volt igazán tétje ennek a kilencven percnek, hiszen a vendégek a 19., azaz kieső helyen állva várták az összecsapást. Már a 2. percben megmenekültek a góltól a látogatók, amikor Király Botond néhány csel után pontosan passzolt középre Bobál Gergelynek, akinek a lövése kipattant Branamir Alekszicsról, az ismétlésből pedig Király a bal kapufát találta telibe. Meglepetésre vezetéshez jutott a SZEOL a 34. percben, mivel Rétyi Tamás nem tudta elrúgni a labdát Szabó Péter elől, aki a balösszekötő helyéről, 11 méterről a jobb alsó sarokba helyezett, 0–1. A 39. percben megfogyatkozott a Grosics Akadémia: Farkas Márk röviden passzolta haza a labdát, amire Tamás Nándor lecsapott, a kapujából kifutó Alekszics pedig a 16-oson kívül buktatta a szélsőt. Radványi Ádám játékvezető azonnal piros lapot mutatott fel a kapusnak.

Mozgalmasan indult a második játékrész. A 47. percben Rétyi jobb oldali beadását Bobál G. a rövid saroknál megcsúsztatta, a csatár fejesét Király egy lépésről rálőtte, Szántai Levente azonban bravúrral kispárgázta a labdát. Az 51. percben Bokros Szilárd bal oldali beadását a védők közül kilépő Bobál Gergely 10 méterről a jobb alsó sarokba fejelte, 1–1. Az 53. percben Borisz Zsivanovics 15 méterről a kapufát találta el, a kipattanót Germán Tamás lesről kotorta a kapuba. A 60. percben már a Csákvárnál volt az előny: Tamás Nándor száguldott el a bal oldalon, középre adott, az óramű pontossággal érkező Bobál Gergely a bal alsó sarokba pörgetett, 2–1. A 78. percben Király tálalt a mellette érkező csapattárs, Bobál Gergely elé, az élvonalbeli Budapest Honvéd egykori támadója 14 méterről kilőtte a hosszú alsó sarkot, 3–1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában