Körmenden lép pályára a bronzmeccsen

2018.06.11. 21:20

Befejezné a csatát az Alba Fehérvár

A vasárnapi, Gáz utcai első derbin az Alba kosarasai magabiztosan, 91–71-re nyertek, a felek kedden folytatják.

Horog László

Alandise Harris (fehérben) Körmenden a bronzéremért hajthat

Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

A negyeddöntővel és az elődöntővel ellentétben itt már nem három, hanem két győzelemig tart a küzdelem. Az első lépést könnyedén tették meg az albások, az utolsó negyedben gáláztak, végül 91–71-es győzelmet arattak. Az együttesek kedden, 18 órakor a nyugati határszélen találkoznak, és amennyiben a fehérváriak győznek, megszerzik a bronzot. Fényesebb medálra hajtottak a szezonban, de mivel az elődöntőt 3–2-es összesítéssel elbukták a tavalyi döntőben 3–2-es összesítéssel legyűrt Falco ellen, marad a küzdelem a dobogó harmadik fokáért.

– A hétvégi meccsen voltak kimondottan jó periódusaink, a harmadik helyért vívott összecsapásokra nem könnyű felpörögni, ugyanis két szomorú gárda találkozik. A körmendiek szerintem kevésbé csalódottak, ők egy nyilvánvalóan jobb csapattól kaptak ki az elődöntőben. Abban nem vagyok biztos, hogy a Falco jobb nálunk, mégis ők a finalisták, mert az ötödik meccsen jobbak voltak. Mi a bronzért küzdünk, kedden szeretnénk nyerni, befejezni a szezont – közölte Dzunic Branislav, a Fehérvár szakvezetője.

Alandise Harris (fehérben) Körmenden a bronzéremért hajthat
Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

Csapatában a legjobb teljesítményt az amerikai bedobó, Alhaji Mohammed nyújtotta, 24/6 ponttal. Optimista a második felvonást illetően. – Vasárnap mindent megtettünk, hogy kiszolgáljuk közönségünket. Kedden szeretnénk lezárni a párharcot, ennek szellemében lépünk pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában