11 páros lépett salakra

2018.06.12. 21:00

Balogh és Becze teniszsikere

A jubileumi, ifjabb Ocskay Gábor emlékére rendezett tenisztornát ezúttal Balogh Benedek és Becze Mózes nyerte.

Horog László

A győztesek, Balogh (b), Becze (j) és Ocskay Gábor

Fotó: Horog László/ Fejér Megyei Hírlap

Rohan az idő – állapították meg az immár tizedszer rendezett amatőrtenisz-torna résztvevői, akik ezúttal is ifjabb Ocskay Gábor emléke előtt tisztelegtek. Az Alba Volán legendás hokisa 2009 márciusában, tragikus hirtelenséggel hunyt el, emlékére minden évben tenisztornát szerveznek. A részvételi csúcsot ezúttal nem döntötték meg, évekkel ezelőtt 16 férfi páros indult, ezúttal 12 duó adta le nevezését, végül 11 páros lépett salakra a Kiskút úton található teniszcentrumban. Két hármas, valamint egy ötös csoportot alakítottak ki, majd következett az egyenes kieséses szakasz. A Balogh Benedek, Becze Mózes alkotta kettős nyert, a döntőben 6:4-re verték az Ocskay László, Rajz Tamás párost.

A győztesek, Balogh (b), Becze (j) és Ocskay Gábor
Fotó: Horog László/ Fejér Megyei Hírlap

A bronzmeccsen a Kolozsvári Imre, Sárpátki Tamás duó szintén 6:4-re verte Balika Zoltánt és fiát, Balika Bencét. Egy éve Ocskay László és Kiss Attila győzedelmeskedett, akkor Rajz Tamást és Becze Mózest fektették két vállra. A versenyigazgató, Bognár Ákos elmondta, komoly hagyományai vannak az emléktornának, a rendezvényen az egykori, kiváló hokis játékostársai, barátai, a csapat vezetői és szponzorai is ütőt ragadnak, ezúttal a Fehérvár AV19 és a hokis akadémia több edzője is pályára lépett. Balogh Benedek ezúttal esélyesként indult Beczével, igazolták a papírformát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában