kosárlabda

2018.06.08. 20:10

A Vadmalacok diadalmaskodtak

Ezúttal is az MKOSZ Sportcsarnok adott otthont a megyei kosárlabda-bajnokság helyosztó és döntő mérkőzéseinek.

Horog László

A Vadmalacok csapata nyerte a bajnokságot

Fotó: Horog László/ Fejér Megyei Hírlap

A férfiaknál négy meccset rendeztek, a Vadmalacok a döntőben a Tech Lingua csapatát legyőzve megvédték bajnoki címüket. A Konstruktort le­gyűrő Várpalota KK lett a bronz­érmes, az Ősfehérvár az ötödik, a Fehérvár KC a hatodik, a Fehérvár Expressz a hetedik, a Vasöntöde a nyolcadik. Az alapszakasz eredményei alapján a Dunaújvárosi Sárkányok a kilencedik, az Alba Fehérvár a tizedik helyen végzett.

A Vadmalacok csapata nyerte a bajnokságot
Fotó: Horog László/ Fejér Megyei Hírlap

Eredmények: Fehérvár Expressz–­Vasöntöde 53-51, Ős­fehérvár–Fehérvár KC 68-62, Várpalota KK–Konstruktor 52-72, Vadmalacok–Tech Lingua 82-65.

A legtöbb pontot Pataki Zoltán (Tech Lingua) szerezte, a hárompontos bajnok Rácz Gergely (Vadmalacok) lett. A büntetőket Hoór László (Fehérvár KC) értékesítette a legjobb százalékban. Átadták az FMKSZ által alapított Bogár Pál-díjat, a sportszakemberek között Bekő Zsolt munkáját ismerték el. Az utánpótlás játékosok közül az idei évben Polster Attila kapta az elismerést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában