Szép eredmények

2018.05.07. 20:38

Két megyei ötödik, egy hetedik hely az NB II-es sakk csapatbajnokságban

Véget ért a 2017-2018-as NB II-es sakk csapatbajnokság.

Ferencz Balázs

A Breyer csoportban a Fehérvár SE Budapesten, a HASE Dobák Sándor csapatának vendége volt és győzött.

HASE Dobák Sándor–Fehérvár SE 4,5–7,5. Győzött Szabó Kristóf, Fehérvári István, Fekete Csaba, Somos Gergő. Döntetlent ért el: Csire Bence, Albrecht Gábor, Papagorasz Takisz, Nádi Ferenc, Pais Nimród, Zámbó Árpád, Gazdag Péter.

A Fehérvár SE 15 csapatpontot és 69,5 táblapontot szerzett a szezonban, ezzel az ötödik helyen végzett. Az Asztalos csoportban a dunaújvárosi Királysakk SE csapata Szentlőrinc csapatát fogadta és nyert.

Királysakk SE–Szentlőrinc: 8–4. Győzött: Brayer János, Csernyiczky László, Reményi Szilárd, Reményi Szabolcs, Molnár Kiara. Döntetlen: Jánoshalmi Attila, Katona Ferenc, Zsigmond Károly, Ifj. Reményi Lajos, Zelenák Donát, Mezei Szilárd. A csapat az ötödik helyen fejezte be a bajnokságot 10 (54,5) ponttal. Sárosdon a Nagyatád csapata vendégszerepelt és győzött.

Sárosdi SE–Nagyatád SE 4–8. Győzött: Parrag Sándor, Sztupa Máté. Döntetlen: ifj Mohácsi András, Kratzmajer Ákos, Szunyogh István, Csordás Péter. A csapat a tabella hetedik helyén zárt 8 (48) ponttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában