kiegyensúlyozott teljesítménnyel versenyzett

2018.05.28. 09:47

Harangozó Bence a huszonnyolcadik lett az öttusa világkupafutamon

Nem szerepeltek kiemelkedően a magyar öttusázók a bulgáriai világkupafutamon.

Ferencz Balázs

Harangozó Bence a kombináltban esett vissza

Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

A Volán Fehérvár versenyzője, Harangozó Bence a 28. helyen fejezte be a versenyt. Az első számban, az úszásban mindhárom magyar versenyző a várt eredményt hozta, majd a vívást is mindannyian pozitív mutatóval zárták. Harangozó Bence (VF) 18 győztes asszóval, végig kiegyensúlyozott teljesítménnyel versenyzett.

Harangozó Bence a kombináltban esett vissza
Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

Kasza Róbertnek (KSI) 19 győzelme volt, de a verseny utolsó harmadában volt egy hosszabb, 0/7-es kihagyása. Regős Gergelynek (KSI) 20 győztes asszója volt, ami összességében a 9. helyet jelentette ebben a számban. A lovaglásban Regős időtúllépés miatt kapott egy hibapontot, így 6. lett ebben a számban, Harangozó is és Kasza is egy akadályt vert. A kombinált számot Regős az 5., Kasza a 7., míg Harangozó a 18. helyről kezdte. Az új fegyverével ismerkedő Regős végül a 7., a betegségéből felépülő Kasza Róbert a 11., Harangozó Bence a 28. helyen végzett. A szófi ai vk-t az ír Lanigan-O Keeff e nyerte a koreai Jun Woongtae és a francia Dejardin előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában