Dudince, Krupina

2018.05.07. 10:00

Északon kerekeztek a Szingó Balaton Team női kerékpárosai

A Szingó Balaton Team női kerékpárosai a Szlovák Kupa küzdelmein pattantak nyeregbe, s figyelemreméltó eredménnyel zártak.

Ferencz Balázs

Temela (b) és Hideg

Fotó: SZCT

Északi szomszédaink kupaviadalán, Dudincén egy kategóriánként szétbontott kritérium versenyen állt rajthoz Neubauer Eliza, Hideg Nóra és Temela Eszter. Neubauer a magyar mezőny kerekeseinél jóval erősebb szlovák lányok közt ügyesen helyezkedett és végül a mezőnnyel ért célba. Temela és Hideg már az elitek közt próbálkoztak pontokat szerezni a részhajrákon, ami végül Temela Eszternek sikerült, mellyel a 7. helyen zárta a futamot.

Temela (b) és Hideg
Fotós: SZCT

Másnap Krupinán egy kemény szakasz következett, ami a szingós bringásoknak sokkal jobban feküdt, mint a sprintelgetés. Neubauer Eliza legjobb magyarként a 9. lett az U17-es lányok közt, Temela és Hideg is követte Eliza jó példáját és a legjobb magyar kerékpárosokként végeztek az elit nők futamában. Eszter a szlovák bajnokot legyőzve a 3. helyen ért célba, Nóri pedig a 7. helyet szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában