A bajnok nyerte a megyei derbit

2018.05.16. 12:34

Csákvári papírforma-siker született

Az NB I-es asztalitenisz bajnokság utolsó előtti fordulójában megyei rangadón csapott össze a Honvéd Szondi SE és a bajnoki címet szerzett Aqvital TC Csákvár.

Ferencz Balázs

A 2017-18-as idényt elsöprő produkcióval végigrobogó csákváriak nem adtak esélyt a korábban nagyobb játékerőt képviselő fehérvári együttesnek. A Honvéd Szondi SE pingpongosai ugyan nyerték a találkozó nyitányát jelentő első páros csatát, a Jakab – Engelmann duó 3-1-re győzte le a Varga – Éliás kettőst, a folytatásban azonban a Csákvár dominált. Varga Sándor és Hoffmann Tamás kiemelkedően játszott, egy mérkőzést sem vesztettek. Az Aqvital TC többi asztaliteniszezője is kiválóan helyt állt, az NB I Nyugati csoportjának tíz legeredményesebb játékosa közé tartozó Jakab Gábor is csak egy meccset tudott nyerni.

Honvéd Szondi–Aqvital TC Csákvár 3-15

Engelmann 1, Jakab 1, Jakab-Engelmann illetve Varga 4, Hoffmann 4, Éliás 4, Várbeli 2, Hoffmann-Várbeli.

Az Aqvital TC Csákvár immár 17 forduló alatt 17 diadalt számlál, s már csak egy lépés választja el attól, hogy teljesítse vállalását, miszerint veretlenül zárná a pontvadászatot.

A bajnokság utolsó fordulójában a Csákváriak a Pénzügyőr gárdáját fogadják szombaton 11 órakor. A tabella hatodik helyén álló Honvéd Szondi SE a dobogós pozíciót fogó Mosonmagyaróvár vendégeként fog ütőt vasárnap 11 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában