Remek hétvégét zártak

2018.05.30. 20:52

A döntőig meneteltek a fehérvári dartsosok

A Czipó Vivien és Laczi Viktória alkotta duó ezüstérmet szerzett a Steel Nemzeti Bajnokság női párosok versenyén, míg Kovács Patrik szintén második helyen végzett egyéniben.

Nagy Péter

Czipó Vivien újabb éremmel gazdagodott

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

Idén negyedik alkalommal álltak dobóvonal mögé a hazai dartsosok, hogy megmérkőzzenek a Steel Nemzeti Bajnokság keretein belül. A győri via­dalról a fehérvári Sport DC csapata két második hellyel térhetett haza.

A férfiak egyéni küzdelmei­ben a koronázóvárosiak kötelékébe tartozó Kovács Patrik jutott a legtovább, aki Magyarország egyetlen profi dartsosától, Székely „Penge” Páltól kapott ki a fináléban 3–0-ra. Utóbbi ezzel a sikerével élre is állt a honi pontvadászatban. Érdekesség, hogy az Iszkaszentgyörgyön élő Czipó Vivien ezúttal is az uraknál versenyzett, a tábladöntőn a későbbi győztes Székelytől szenvedett 6–0-s vereséget. Az ötödik pozíció­ban a székesfehérvári klub két dobója, Mészáros Zsolt és Mester Zoltán végzett.

Czipó Vivien újabb éremmel gazdagodott
Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

Pazar teljesítménnyel rukkolt elő a nők párosmeccsein a Czipó Vivien–Laczi Viktória fémjelezte gárda, a Sport DC-s lányok a Filyó Tünde–Szarka Zsuzsanna kettőst meglehetősen simán, 6–0-ra verték a legjobb négy közé jutásért. Az elődöntőben Erdei Nóra és Bósza Emese próbált megálljt parancsolni Ziegenhám Medárd növendékeinek, akik szoros csatában ugyan, de 6–4-gyel abszolválták ezt az akadályt is. A döntőben a rutinosabbnak számító Ihász Veronika–Ölei Annamária alkotta brigád ellen azonban nem sikerült borítani a papírformát, így végül 6–2-re maradtak alul a Fejér megyei hölgyek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában