foci

2018.05.21. 10:28

A Bayernt is legyőzték a PAFC U17-esei

A Puskás Akadémia U17-es labdarúgócsapata második mérkőzését is megnyerte a Puskás-Suzuki-kupán.

Ferencz Balázs, MW

Második meccsükön is ünnepelhettek a felcsútiak Fotó: Török L.

A Budapest Honvéd együttese megosztozott a pontokon a Real Madriddal a 11. Puskás-Suzuki-kupa utánpótlás-labdarúgótornán. A kispestiek 1-1-es döntetlent játszottak a spanyol csapattal, azonban a Puskás Akadémia már közel jár a döntőhöz, hiszen a Flamengo után a Bayern Münchent is két vállra fektette. A Pancho Arénában játszott mérkőzést jobban kezdte a Czinkon Szabolcs

vezetőedző irányította gárda. Hozzá kell tenni, hogy a 2001-es korosztály számára kiírt tornára a bajor sztárklub 2002-es és 2003-as növendékeiből összeállított csapatot küldött, azaz – miként tavaly is – fiatalabb játékosokkal igyekezett felvenni a versenyt.

Második meccsükön is ünnepelhettek a felcsútiak Fotó: Török L.

Az első félidőben csak a Puskás Akadémiának voltak helyzetei. A 23. percben aztán megszületett a meccs első és egyetlen találata is: Skribek Alen 16 méterről szépen kilőtte laposan a jobb alsó sarkot, 1–0. A felcsútiak őrizték előnyüket, vasárnap már egy Panathinaikosz elleni „iksszel” is döntőbe juthatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában