szép teljesítmény

2018.04.30. 11:21

Simonéknak kijött a lépés a miskolci ralin

A két megyei ralisunk közül Simon Nikolették örülhettek a hétvégi Miskolc-ralit követően.

Nagy Péter

Simon Nikolették végre jó hétvégét zártak

Fotó: FMH Archív

Az egri megmérettetésen a kategóriájukban és a kétkerék-meghajtásúak között is diadalmaskodó móri pilóta, Ifj. Fogarasi Attila és társa, Papp Tamás feladni kényszerült a borsodi versenyt a szombati napot követően. Az R3-as Honda Civic Type-R volánja mögött ülő ralis az 5. gyorsasági szakasz után műszaki probléma miatt lépett vissza.

– Az 5. gyors végénél kikönyökölt a hajtókar a motorból, így sajnos a 2wd kupa harmadik helyéről búcsúztunk a versenytől. A 2. gyorsaságin hatos fokozatban, 160 km-es sebességnél megpördültünk, de szerencsére karcolások nélkül megúsztuk – mondta Ifj. Fogarasi Attila.

Simon Nikolették végre jó hétvégét zártak
Fotós: FMH Archív

A BMW E36 anyósülésén dirigáló fehérvári Simon Nikolett és pilótája, Halmos Gábor viszont remek hétvégét zárt Miskolcon. Az utóbbi idők pechsorozatát feledtetni igyekvő duó a jelen állás szerint a 3. helyen áll a kategóriájukban, de egy későbbi időjóváírással akár a 2. pozícióba is felléphetnek. A páros néhányszor ugyan megpördült, de végül simán célba ért az új szakaszokkal tarkított ralin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában