Foci

2018.04.09. 18:47

NB III: Menetel az Iváncsa

Az NB III Közép csoportjában tovább tart az Iváncsa KSE veretlenségi sorozata, a piros-fehérek a Dabas legyőzésével zsinórban a tizenkettedik meccsükön sem kaptak ki.

Káldor András

Iváncsa KSE–FC Dabas

1–0 (0–0)

Iváncsa KSE: Dániel – Kertai, Kónya, Hauser (Majláth), Imrik (Büki) – Berényi, Varga B., Fekecs, Aradi – Cseszneki (Szauter), Pribék. Vezetőedző: Domján Attila

A dabasiak az első perctől kezdve magukhoz ragadták a kezdeményezést, és irányították a játékot. A szünet után változott a játék képe, Büki Baltazár és Majláth Henrik beállításával feljavult az Iváncsa támadójátéka, egyre több veszélyes akciót vezettek. A 68. percben egy tetszetős támadás végén Berényi Balázs kapáslövése szállt a keresztléc fölé. Két perccel később a vendégek előtt is adódott egy gólszerzési lehetőség, de Mundi Roland 12 méterről leadott lövése a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret. A 75. percben Büki passzával Majláth lépett ki a védők között, ám pörgetése a kimozduló kapus lábában elakadt. Négy perccel később egy bal oldali hazai szöglet után Aradi léc alá tartó fejesét bravúrral védte a Dabas kapusa. A 81. percben, egy végletekig kijátszott akció végén Varga Bence centerezését Majláth Henrik 12 méterről védhetetlenül lőtte a léc alá, 1–0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában