sakk-matt

2018.03.05. 20:14

A Királysakké a megyei rangadó

Újabb fordulót rendeztek a sakk-csapatoknak a Nemzeti Bajnokságban.

Nagy Péter

A kilencedik fordulóban az NB II. Breyer csoportban a Fehérvár SE a Zsámbék otthonába látogatott, és ha minimális arányban is, de legyőzte az esélyesebbnek tartott hazaiakat. Zsámbéki SBE–Fehérvár SE: 5,5-6,5.

Albrecht Gábor, Papagorasz Takisz, Szabó Lőrinc és Fellegi Zoltán megnyerte a partikat, Csire Bence, Szabó Kristóf, Nádi Ferenc, Pais Nimród és Rabi-Nagy Dániel döntetlent ért el.

Az Asztalos csoportban az ötödik fordulóban megyei rangadóra került sor, amelyen a vendéglátók nyertek. Királysakk SE–Sárosdi SE: 7-5. A hazaiaknál Katona Ferenc, Reményi Lajos, Reményi Szilárd, Radics Nóra és Reményi Szabolcs diadalmaskodott, míg Jánoshalmi Attila, Brayer János, Csernyitzky László és Angyal Ferenc remizett. A Sárosd csapatában Klimkó Csaba, Ocztos Dominik és Kratzmajer Ákos múlta felül ellenfelét, Mohácsi András, Szabó Levente, Kozák Tibor és Szunyogh István meccse pontosztozkodással zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában