számos nevező

2018.02.14. 19:38

Főszerepben a darts Fehérváron

A Vörösmarty Mihály Általános Iskolában rendezték meg a Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság első fordulóját.

Nagy Péter

Fotó: Fehér G.

Fotó: Fehér Gábor

A nőknél a címvédő fehérvári Czipó Vivien ezúttal a férfiak mezőnyében állt rajthoz, a Sport DC 16 éves darts-játékosa ezzel lehetővé tette, hogy idén a hölgyek között új bajnokot avathassanak. A 19 induló közül a BEAC sportolója, Németh Éva, valamint a PoD DSE versenyzője, Erdei Nóra jutott a legtovább, kettejük csatáját végül az előbbi nyerte. A képzeletbeli dobogó alsó fokára a győri Kovács Csilla, és a békéscsabai Ölei Annamária állhatott fel. A Sport DC női indulói közül Bata Bogdanov Daniella, Laczi Viktória, Vereczkey Dorottya és Takácsné Fekete Franciska már a csoportküzdelmek során elvérzett.

A Sport DC játékosa, Mészáros Zsolt a 32 között búcsúzott Fotó: Fehér Gábor

Az uraknál a koronázóvárosi Kovács Patrik és Serfőző Balázs a nyolcaddöntőben, míg Czipó Vivien a negyeddöntőben búcsúzott a megmérettetéstől. A fehérváriak kötelékébe tartozó Mester Zoltán viszont az elődöntőig menetelt, az ötödik helyen kiemelt játékost a későbbi második Lakatos Gergely állította meg. A másik táblán a kaposvári Major Nándor esett áldozatul a PoD DSE színeiben induló Takács Gábor nyilainak, ami után a döntőben Takács Lakatost legyőzve nyerte a székesfehérvári fordulót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában