Asztalitenisz

2018.02.28. 21:33

Biztos győzelem itt is, ott is

A férfi asztalitenisz NB I 13. fordulójában teljes Fejér megyei siker született, a Csákvár idegenben, a Honvéd Szondi SE hazai asztalok mellett győzött.

Ferencz Balázs

Jakab Gábor (HSz)

Fotó: Koppán Viktor Dávid

A listavezető Aqvital Csákvári TC Budaörsön vendégszerepelt, ahol az egyik páros csatát elvesztette ugyan, de a Hoffmann–Várbeli kettős javított, s a lendület átragadt az egyéni csatározásokra is. A csákváriak 15–3-as győzelméhez Varga Sándor 4, Hoffmann Tamás 4, Éliás Attila 3, Várbeli Tamás 3, míg a Hoffmann–Várbeli páros 1 győzelemmel járult hozzá.

Jakab Gábor (HSz)
Fotós: Koppán Viktor Dávid

A Honvéd Szondi György SE a Pénzügyőr SE-t 13–5-re verte. Összeszedett, jó játékkal kerekedtek felül a szombati rangadón a fehérváriak. A páros meccsek után 1–1 volt az állás, de az egyéni találkozók során elhúztak ellenfelüktől a hazaiak. A Jakab–Engelmann kettős sikere mellett a szettet sem vesztő Jakab Gábor 4, Engelmann Zsolt 3, Domokos Győző és Slett József 2-2, a csereként beálló Szabó Attila pedig 1 meccset hozott. A Honvéd Szondi ezzel jelenleg a tabella 6. helyén áll 23 ponttal, ami jó eredménynek mondható. A fehérváriak legközelebb is itthon játszanak, március 11-én a Budaörs együttesét fogadják a Feketehegy-Száraz­réti Közösségi Házban 10 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában