Helyzetek sokaságát hagyták ki

2018.02.11. 19:14

Puskás-fölény a kínaiak ellen

1-1-re végzett az élvonalbeli Puskás Akadémia FC labdarúgócsapata a kínai Tiencsin Teda elleni felkészülési meccsen

Nagy Péter

Fotó: PAFC

Fotó: PAFC

Puskás Akadémia FC–Tiencsin Teda 1-1 (0-0)

PAFC: Hegedüs L. – Klinar, Hegedűs J., Spandler, Trajkovszki – Mevoungou, Márkvárt – Molnár, Madarász, Prosser – Szécsi.

Csereként pályára lépett: Danilovics, Perosevics, Knezevics, Bacselics-Grgics, Latifi, Diallo, Poór.

Vezetőedző: Pintér Attila.

Már a második percben megszerezhette volna a vezetést a Puskás a spanyolországi edzőtáborban megvívott előkészületi mérkőzésen, amikor Trajkovszki pazar beadását a berobbanó Molnár fejelte a kínai kapus kezébe. Négy perccel később Klinar indítása után Márkvárt lövését lábbal hárította az ázsiai portás, majd később Prosser labdájából Molnár perdítése landolt a kapufán. A 16. percben Szécsi labdaszerzéséből Prosser lőhetett volna gólt 16 méterről, de egy bevetődő láb menteni tudott. A 28. minutumban Prosser passzából Márkvárt találta el a kapufát 14 méterről. Három perccel a félidő vége előtt Prosser jobblábas kísérletét tolta ki a Tiencsin hálóőre.

Trajkovszkinak (labdával) több veszélyes beadása is volt   Fotós: PAFC

A 61. percben Bacselics-Grgics fejese nyomán rezdült meg a Távol-keleti együttes hálója, de a horvát középpályás előtt próbálkozó Latifi már lesen volt, ezért a játékvezető érvénytelenítette a találatot. Kilenc percre rá a kilépő Perosevics löketét hárította a kínai kapus. A 78. percben Hszie Vej-jun közeli lövését még védte Danilovics, majd a kipattanóból a Tiencsin támadója már nem hibázott, 0-1. Három minutummal a vége előtt Liridon Latifi alakította ki a végeredményt, aki Knezevics remek ütemű indításából 12 méterről, higgadtan a kapu jobb oldalába emelt, 1-1. Legközelebb kedden a norvég Brannal találkozik a PAFC Marbellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában