A Jegesmedvék ellen

2018.02.26. 11:00

Legyőzni a címvédőt – Ez a Titánok célja

Hétfőn, 18.30 órától hazai jégen fogadják a Fehérvári Titánok a DVTK-t a jégkorong Erste Ligában zajló rájátszás harmadik meccsén.

Nagy Péter

Fotó: Kozma

A négy nyert meccsig tartó párharc első felvonásán 4–0-s miskolci siker született csütörtökön, ami után pénteken rendesen kitömte a DVTK a Titánokat, hisz’ a vége 7–1 lett.

A miskolci Hajós (p) küzd a pakkért a Titánok védőivel Fotó: Kozma

– Úgy gondolom, hogy a csütörtöki mérkőzés után a miskolciak azt tervezték, hogy pénteken erőteljesen kezdenek, és ezt véghez is vitték – kezdte Kóger István edző. – Nagyon agresszíven letámadtak a második meccsen, elvették a területeket, mi pedig erre nem tudtunk reagálni, és tulajdonképpen hat perc alatt eldöntötték a mérkőzést. Egy-két lecsorgó korongnál szerencséjük volt, de ezért kőkeményen megdolgoztak. Igyekszünk tanulni ebből a két találkozóból, de a play-offban az a szép, hogy nem számít a gólkülönbség, csak a végeredmény. Természetesen, ma keményen odatesszük magunkat, és megpróbálunk nyerni – mondta a Titánok trénere.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában