Országos bajnokság

2018.02.18. 18:02

Két aranyat hoztak haza az ARAK versenyzői

Két aranyérmet is bezsebeltek az ARAK versenyzői az atlétikai fedettpályás országos bajnokságon. 

Ferencz Balázs

A rúdugró Siskó Zsófia egyértelműen az első helyért szállt harcba az ob szombati napján. A budapesti BOK csarnokban harmadik átugrott magasságával már megnyerte a bajnokságot, majd kísérletet tett egyéni csúcsjavításra is, de ekkor már nem járt sikerrel. Zsófiának elegendő volt a 400 centis magasság az aranyéremhez. A dobogósok: 1. Siskó Zsófia 4.00 méter, 2. Szabó Diana Rozália (MTK Budapest) 3.80 m., 3. Klekner Hanga Csenge DSC-SI 3.80.

A sprinterek között rendkívül szoros befutót hozott a férfiak 60 méteres síkfutó döntője. Az arakos Szabó Dániel egyéni csúcsot döntve, azonos idővel előzte meg a címvédő Sipos Jánost. A befutó eredménye: 1. Szabó Dániel 6.73 mp., 2. Sipos János (Szolnoki MÁV-SE) 6.73 mp., 3. Boros Bence (Szolnoki MÁV-SE) 6.82 mp.

A viadal második napján Szépe Gergő 6,92 méteres egyéni csúcsával a hatodik lett a férfi távolugrásban.

Szépe Flóra a női magasugrás során 160 cm-t ugrott, így a hetedik helyen zárt.

A nők 800 méteres síkfutásában a 17 esztendős Punk Adrienn 2 perc 19,18 mp-es eredménye a kilencedik helyre volt elegendő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában