Foci

2018.02.05. 18:59

Kikapott a Csákvár csapata

Harmadik előkészületi találkozóján 3-1-re kikapott az NB II-es Aqvital FC Csákvár labdarúgócsapata az orosz Zenittől a törökországi edzőtáborban.

Nagy Péter

Zenit II-Aqvital FC Csákvár 3-1 (1-1)

Csákvár: Markek – Rétyi, Kiprich D., Csonka (Dulló), Galambos (Baranyai) – Molnár Cs., Bokros – Oldal, Sejben (Tamás), Molnár T. – Király (Sándor Gy.).

Vezetőedző: Szijjártó István.

Míg Roberto Mancini együttese, az orosz elsőosztályú labdarúgó-bajnokságban második Zenit a litván FC Stumbras ellen lépett pályára, addig a szentpétervári alakulat második számú csapata a Csákvárral mérte össze erejét a török városban. Az oroszok Nikolay Prudnikov révén kerültek előnybe a 28. percben, amit Molnár Csaba egyenlített ki még a fordulás előtt.

A második félidőben két percen belül Daniil Lesovoj és Vladislav Szolovejcsik is betalált, ezzel kialakítva a 3-1-es végeredményt. A Csákvár legközelebb ma, az ukrán élvonalbeli FK Stal gárdája ellen lép pályára Belekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában