Videoton U11

2018.02.21. 12:51

Az MTK győzött az emléktornán

A budapestiek nyerték meg az 1998-ban elhunyt Májer Lajos tiszteletére megrendezett U11-es teremtornát a hétvégén.

Nagy Péter

Nagy csaták voltak

Fotó: vidi.hu

A szombati U10-es Wollek Tibor Emléktorna után vasárnap a Videoton FC egykori szélsőjének emléke előtt adóztak a fiatal futballisták Székesfehérváron. A nyolccsapatos megmérettetésre olyan klubok fogadták el a meghívást, mint az MTK, az Újpest, a Budapest Honvéd, a Haladás, a Győr vagy a Gyirmót.

A Videoton két gárdával vett részt a kupán, az egyik alakulatot Vadász Imre, míg a másikat Gelencsér Tibor trenírozta. A kiélezett küzdelmet hozó tornán a körbeveréseknek köszönhetően a piros-kékeknek végül nem sikerült dobogóra állniuk, az ötödik, illetve a hatodik helyen végeztek a fehérváriak. A Vidi „A” jelzésű együttese akár az ezüstérmet is megszerezhette volna, de az utolsó mérkőzésükön, egy szoros meccsen 4–3-ra kikaptak a győriektől.

Nagy csaták voltak
Fotós: vidi.hu

A kettéválasztott társaság egymás elleni összecsapásán gól nélküli döntetlen született. Az egész napos seregszemlét az MTK nyerte az Újpest és a Budapest Honvéd előtt.

– Sok tornát nyertünk már a télen, talán egy kissé úgy gondoltuk, hogy maguktól jönnek majd a gólok, ám ezúttal nem így alakult. Játszottunk már jobban is, de összességében elégedett vagyok az egész napi teljesítményünkkel, a kupa jól szolgálta a gyermekek fejlődését – értékelt Vadász Imre, a Videoton U11-es csapatának egyik edzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában