Jégkorong

2018.02.27. 21:46

Az éllovas Dornbirn jön a Fehérvár AV19-hez

Székesfehérvár Az EBEL alsóházi középszakaszában a kvalifikációt vezető DEC együttesét fogadja szerdán 18.45-kor a Fehérvár AV19 jégkorongcsapata.

Ferecz Balázs

Az első a második ellen. Még ha alsóházi is, de mindenképp rangadó. A Dornbirn már jó ideje vezeti az EBEL kvalifikációs csatározását, ráadásul hét pont az előnye a jelenlegi második, vagyis még rájátszást érő pozícióban tanyázó együttes előtt. A múlt heti, eredményes idegenbeli portyának köszönhetően ez a csapat pedig a Fehérvár AV19. Hannu Järvenpää gárdája talán leszállt a hullámvasútról, Znojmóban és Villachban is nyertek a kék-fehérek.

– A rájátszásba jutás a mi kezünkben van, csakúgy, mint a saját játékunk – fogalmazott a finn vezetőedző. – A Dornbirn a biztos play-off-részvétel tudatában valószínűleg megkönnyebbült, de ők is profi játékosok és ők is ugyanazzal a céllal lépnek jégre, mint mi. Jól járatják a korongot, jó az ember­előnyük, így el kell kerülnünk a kiállításokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában