jégkorong

2018.01.27. 11:34

Kiélezett mérkőzés vár a Titánokra

Az Erste Liga középszakaszának Alsóházában szombat este 18.30-kor a Fehérvári Titánok csapata az ASC Corona Brasov együttese ellen lép jégre.

Káldor András

Fotó: Fehér Gábor

A Fehérvári Titánok gárdája már két mérkőzésen túl van a középszakaszban, a Ferencvárossal a héten oda-vissza játszottak, és ötvenszázalékos mérleggel zárták ezt a párharcot Kóger István vezetőedző tanítványai. A kék-fehérek az első találkozón remek játékkal győzték le 5-2-re a Fradit, ám a szerdai visszavágón a fővárosi gárda diadalmaskodott 7-5-re. A vendég Corona Brasov csapata az 1. fordulóban hazai jégen lépett pályára, és különösebb megerőltetés nélkül 7-1-re nyert a Vienna Capitals II ellen. A sárga-kék együttesből különösen Kirill Knyazev, és Daniel Tranca volt elemében, mindketten egyaránt kétszer találtak be Dusan Sidor kapujába.

A fehérvári Péter Balázs (kék) támadja a brassói kaput  Fotós: Fehér Gábor

A Titánoknak bőven van elszámolnivalójuk ellenfelükkel, mivel az alapszakaszban háromszor az erdélyi alakulat nyert, míg a fehérváriaknak ez csupán egyszer sikerült, akkor is szétlövés után. Az utolsó mérkőzésükön pedig már mindenki elkönyvelte a hosszabbítást, amikor Roberto Gliga 59:53-nál szerezte meg a vendégek számára a győzelmet jelentő gólt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában