Asztaltenisz

2018.01.08. 22:19

Bravúros siker után előrelépésben bíznak a fehérváriak

A Honvéd Szondi SE NB I-es férfi asztalitenisz-csapata legutóbb bravúros győzelmet aratott jóval esélyesebb ellenfele felett. A hétvégén rajtol a tavaszi idény.

Ferencz Balázs

jakab gábor

Egy korábbról elhalasztott bajnoki összecsapáson 11-7-re verték a székesfehérváriak a győzelemre esélyesebb BVSC alakulatát. A Honvéd Szondi SE így a 8. helyen végzett az őszi szezonban. Jakab Gábor kiemelkedő teljesítménnyel rukkolt elő a pontvadászat első felében, 88,88 százalékos mutatóval hozta meccseit. Az előrelépésben bíznak a fehérváriak, főként azért, mert közvetlen riválisaikkal hazai asztalok mellett csatáznak tavasszal. Január 13-án 10 órától a KSI-t fogadják a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Házban, ahol immár a Polgárdi VSE NB II-es csapata is hazai együttesként szerepel, miután a karácsonyi vihar letépte az otthonukként szolgáló iskola tornatermének tetejét. A Polgárdi ugyancsak 13-án fogadja a SZAK II-t, 15 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában