Jégkorong

2017.12.14. 19:00

A közvetlen rivális vendégeskedik a Titánoknál

Az Erste Liga 26. játéknapján az ASC Corona Brasov csapata érkezik a Raktár utcába a Fehérvári Titánok csapatához.

Káldor András

Péter Balázs (kék, Titánok)

Fotó: Fehér Gábor

A Brassó a legutóbbi fordulókban a tabella élmezőnyével találkozott. Figyelemre méltó, hogy hazai jégen elkapták az UTE gárdáját (5-2), igaz utána a MAC-tól, és a DVTK Jegesmedvéktől egyaránt kikaptak. Ha úgy vesszük, akkor a Titánok szempontjából ez egy hatpontos összecsapás lesz, hiszen közvetlen vetélytársuk érkezik pénteken este 18.30-kor az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokba. A fehérváriakat öt ponttal előzik meg, és egy győzelem nagyot dobhatna Kóger István vezetőedző csapatán, ráadásul az erdélyi együttes két meccsel többet játszott, mint a kék-fehérek.

Péter Balázs (kék, Titánok)
Fotós: Fehér Gábor

Az idei szezonban eddig háromszor meccselt egymással a két csapat, még szeptember közepén magabiztos, 6-3-as brassói siker született. Majd a 15. fordulóban, Székesfehérváron szétlövéssel nyertek a Titánok 3-2-re. Ezt követően a következő játéknapon megint csak a Corona diadalmaskodott, 5-1-re. Itt a második, és harmadik harmadban dőlt el a csata a vendéglátók javára, akik 1-1 után négy gólt rámoltak be Kornakker Dániel ketrecébe.

Pénteken is lehet adományozni

A Fehérvári Titánok Brassó elleni Erste Liga mérkőzésen is várja a Fehérvár AV19 azokat a nyári és téli ruhaneműt, lábbelit, ágyneműt, hálóruhát, írószereket tartalmazó szurkolói felajánlásokat, melyeket a Fejér Megyei Önkormányzat Integrált Szociális Intézményei (Polgárdi-Tekerespuszta) lakói számára juttat el a klub.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában