Címvédés

2017.12.04. 21:42

Bajnokságot nyertek a fehérvári dartsosok

A fehérvári Sport DC dartsosai taroltak a hétvégi, Steel Nemzeti Csapatbajnokság felsőházi rájátszásán.

Nagy Péter

cv

Címvédésre készültek a székesfehérváriak a szombati versenyen és Ziegenhám Medárd tanítványai nem is okoztak csalódást. A sorsolás szeszélyeként a férfiaknál a Sport DC első és második csapata küzdhetett meg az elődöntőbe jutásért, amit aztán az egyes gárda nyert, s így ők mérkőzhettek meg a Soul DC együttesével. Miután 2-0-ra lelépték a budapestieket a legjobb négy között, így a fináléban a dömsödi DÖ-MIK alakulata várt a Fejér megyeiekre. Itt is hasonló eredmény született, ezért a Kovács Patrik, Mester Zoltán, Mészáros Zsolt, Strbik Péter, Németh Zoltán és Ziegenhám Medárd összetételű brigád bajnoki címet ünnepelhetett az első osztályban. A nőknél hármas döntőt rendeztek, ahol szintén a fehérváriak teljesítettek a legjobban.

A Wekerlei BSE ellen 9-3-ra győztek Czipó Vivienék, a Békéscsabai DS-t pedig 9-4-re múlták felül, így sorozatban harmadszor állhattak fel a dobogó legmagasabb fokára a székesfehérvári hölgyek. A győztes csapatban Kiss Vikória, Erdei Nóra, Takácsné Fekete Franciska, Vereczkey Dorottya, Neumajer Kitti, Neumajerné Németh Tímea és Czipó Vivien szerepelt. A Sport DC a december 16-i díjátadó gálájával zárja az idei esztendőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában