Alba Fehérvár

2017.11.30. 19:20

Lóránt Péter és Keller Ákos a Kelet-Nyugat Gálán

Három albás szereplője lesz a szombat esti, Kelet-Nyugat Gálának. Két játékos és a fehérváriak masszőre.

Horog László

Lóránt (fehér, b ) és Keller Á. (j) Nyugat sikeréért küzdenek

Fotó: Pesti Tamás

Az idei esztendőben is minden élvonalbeli klub képviselteti magát játékossal. Az Alba Fehérvár kettővel, a kék-fehérek két centere kezdőként lép parkettre, Lóránt Pétert és Keller Ákost is beszavazták a drukkerek. Bár szakvezetőt ezúttal nem delegálnak a fehérváriak, a kispadon tüsténkedik albás, a felnőtt együttes masszőre. Kiss Dániel a honi kosaras szövetség felkérésére szorgoskodik a mérkőzésen.

A Tippmix Kelet-Nyugat All Star Gála kezdő ötöseit a szurkolók állították össze, összesen 17 300 szavazat érkezett a szövetséghez. Nyugat válogatottjának kezdő ötösében Darrin Govens, Perl Zoltán (Falco KC Szombathely), Benke Szilárd (Zalakerámia ZTE KK), Lóránt Péter és Keller Ákos (Alba Fehérvár) szerepel, a gárdát Gasper Potocnik és Hencsey Tamás (Egis Körmend) dirigálja. Kelet csapatában Kendrick Perry, Vojvoda Dávid (Szolnoki Olaj KK), Ivan Lilov (Debrecen), Juhos Levente (Naturtex-SZTE-Szedeák) és Eilingsfeld János (Atomerőmű SE) kezdi a találkozót, a vezetőedző Dragan Aleksic, a másodedző pedig Jakab Máté (Szolnoki Olaj KK).

Lóránt (fehér, b ) és Keller Á. (j) Nyugat sikeréért küzdenek
Fotós: Pesti Tamás

Az elmúlt két évben Lóránt Pétert választották a legjobbnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában