Csákvár

2017.10.29. 21:16

Közel a bravúrhoz

A sok helyzete ellenére pont nélkül távozott a Csákvár labdarúgó csapata a Nyíregyháza otthonából a Merkantil Bank Liga NB II. 15. fordulójában.

Nagy Péter

Sándor György

Fotó: Koppán Viktor Dávid

Nyíregyháza Spartacus FC-Aqvital FC Csákvár 1-0 (0-0)

Nyíregyháza, 700 néző vezette: Csonka

Nyíregyháza: Jova – Hinora, Kelemen, Fodor, Forró (Farkas M. 52.)- Kártik, Holdampf – Rezes (Sinanovic 57.), Rudolf G., Gajdos (Bajzát 71.) – Pekár. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás

Csákvár: Horváth D. – Rétyi, Tar, Csonka, Baranyai – Bokros (Galambos 57.), Sándor Gy. – Molnár T., Polonkai, Nagy Zs – Máté J. (Molnár Cs. 58.) Vezetőedző: Szíjjártó István

Sándor György
Fotós: Koppán Viktor Dávid

Jól kezdtek a vendégek, a második percben Sándor indításával Rétyi lépett meg, 12 méterről leadott lövését Jova bravúrral hárította. A 29. minutumban Máté tüzelt 13 méterről, a hazaiak kapusa remek vetődéssel fosztotta meg a csákváriakat a biztos góltól. Fordulás után Rudolf szerezhette volna meg a vezetést a Sparinak, 10 méterről, nagy helyzetben azonban nem találta el a kaput. Az 59. percben Rétyi viharzott el a jobb szélen, Jova ismét nagyot védett. A kapufa mentette meg a Csákvárt a góltól a 72. percben, Kelemen fejese csattant a lécen. A 81. percben még kimaradt Rudolf közeli kapáslövése, két perccel később azonban már vezetett a Nyíregyháza. Pekár jobb oldali szabadrúgása után Hinora fejelt a kapuba, 1-0. A hátralevő időben mindent egy lapra feltéve rohamozott a csákvári együttes, de az eredmény már nem változott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában