SZÉKESFEHÉRVÁR

2017.10.11. 19:56

Telekis győzelem a tornán

Hortobágyi Ferencre, a székesfehérvári diáksportélet egyik legnépszerűbb alakjára emlékeztek a róla elnevezett középiskolás labdarúgó-bajnokság négyes döntőivel szerda délután.

FMH

A kék mezes Teleki nem talált legyőzőre

Fotó: Fehér Gábor

Az 1998 és 2002 között született, egyesületi szinten nem sportoló fiúcsapatok versenyét a Teleki Blanka Gimnázium gárdája nyerte a Sóstói Stadion műfüves csarnokában megrendezett tornán.

A kék mezes Teleki nem talált legyőzőre
Fotós: Fehér Gábor

A 15 csapatot felvonultató bajnokságban három négyes és egy hármas csoportban zajlottak a küzdelmek, majd a csoportok első és második helyezettjei a kieséses szakaszban is megmérkőztek. A legjobb négybe a Teleki mellett a Vasvári Pál Gimnázium, a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola és az I. István Szakgimnázium csapata jutott. A Telekisek nem bízták a véletlenre és a döntő mindhárom mérkőzését magabiztosan, kapott gól nélkül nyerték. További sorrend: Deák Ferenc Szki., Vasvári, I. István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában