Foci

2017.09.11. 20:09

Csákvár ismét az utolsó helyen a tabellán

A Merkantil Bank NB II 8. fordulójában az AFC Csákvár együttese hazai pályán szenvedett négygólos vereséget a Gyirmót FC Győrtől.

Káldor András

Ezúttal Sándor Györgynek (kékben) sem ment a játék, a Csákvár nagy verésbe szaladt bele

Fotó: Koppán Viktor

Aqvital FC Csákvár-Gyirmót FC Győr 1-5 (1-3)

Csákvár, 300 néző,

Vezette: Nagy Róbert (Varga Zsolt, Berényi Ákos)

AFC Csákvár: Horváth D. – Horvat I., Tar Zs., Kovács G., Galambos (Oldal, 44.) – Sándor Gy., Mészáros D. (Sejben, 59.) – Daróczi, Polonkai (Papp M., 71.), Nagy Zs. – Jelena. Vezetőedző: Szanyó Károly.

Gyirmót FC: Sebők – Achim, Lázár P., Szőcs, Présinger – Kiss M. – Sandal, Nagy P. (Paku, 69.), Varga P., Németh Zs.(Czár, 75.)- Simon A. (Jano,85.) . Vezetőedző: Molnár László.

Ezúttal Sándor Györgynek (kékben) sem ment a játék, a Csákvár nagy verésbe szaladt bele
Fotós: Koppán Viktor

 

A 26. percben Achim Sebastian a jobb oldali vonal mellől pontosan lőtte a kapu elé a labdát, a rövid saroknál remek tempóban érkezett Simon András, és 5 méterről a bal alsóba belsőzött. 0-1. A 29. percben egy, a védelem közepén eladott labda után Jelena Richárd ugratta ki a bal oldalon Nagy Zsoltot, aki 14 méterről kilőtte a hosszú sarkot. 1-1. A 38. percben Sandal Dominik az egymásra váró csákvári védők és kapus között megszerezte a labdát, és az üresen maradt kapuba gurított. 1-2. A 41. percben Présinger Ádám jobb oldali szögletét Lázár Patrik 2 méterről pofozta a kapuba. 1-3. A 60. percben Kiss Máté jó ütemben gurított a kilépő Nagy Patrik elé, aki a kifutó kapus mellett a hosszú sarokba lőtt. 1-4. A 74. percben Présinger jobb oldali szögletét, a középen érkező Simon A. a gólvonalról lőtte a kapuba. 1-5.

- Szégyellem magam és remélem, hogy ezzel nem vagyok most egyedül itt Csákváron. Olyan fegyelmezetlenségeket, egyéni hibákat követtünk el, amelyeket az NB II-ben az ellenfeleink már könyörtelenül kihasználnak – mondta Szanyó Károly vezetőedző a lefújás után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában