Izgalmas programokkal készülnek

2024.04.30. 19:00

További előadásokkal készült az MCC székesfehérvári képzési központja

Folytatódnak a Mathias Corvinus Collegium székesfehérvári képzési központjának programjai. A meghívott előadók közt találunk biztonságpolitikai szakértőt és olimpiai bajnokokat is.

Gombor Lili

Folytatódnak a Mathias Corvinus Collegium (MCC) székesfehérvári képzési központjának előadásai. – A nyilvános programjaink folyamatosan mennek, most a Mandiner országjáró körútjának fogunk otthont adni, ahol Robert C. Castel izraeli biztonságpolitikai szakértő és Bendarzsevszkij Anton, az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója lesznek a vendégeink. Jönnek majd hozzánk sportolók, olimpiai bajnokok is; Kőbám Rita, kétszeres olimpiai bajnok kajakozó és Jónyer István, négyszeres világbajnok asztaliteniszező érkezik majd hozzánk. Továbbá szeretném felhívni a figyelmet, hogy  már lehet jelentkezni a Fiatal Tehetség Programba, várjuk a negyedikes diákokat! – mondta el Östör Annamária, az MCC székesfehérvári képzési központjának vezetője.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában