Készülnek a világbajnokságra

2024.03.11. 12:00

Csillogó érmek a sárbogárdi táncosok nyakában

Budapesten a Bem Kupán vettek részt a sárbogárdi táncosok.

Bokányi Zsolt

Fotó: Radnai Zoltán

Egy klubközi hobbi táncverseny részesei lehettek a Tehetség Alapfokú Művészeti Iskola táncosai, három formációval indultak a nagy létszámú versenyen, ebből az egyik formáció élete első versenyére készült! Ők a gyermek kategóriában indultak, a tíz táncos lány „Latin Mix” elnevezésű programját díjazta a zsűri, és kapott ezüstérmet végül. A junior csapat is új programmal készült, amit ezen a rendezvényen mutattak be első alkalommal, és azonnal ezüst érmes lett a produkció. Az ifjúsági csoport pedig szintén egy latin műsorral készült, sok szakértő szerint az egyik legjobb produkciót láthatta tőlük a zsűri és a közönség, ami szintén ezüstérmet ért. 

Fotó: Radnai Zoltán

Indultak még szóló és duó kategóriában is táncosok, az egész napos rendezvényen. Duó kategóriában szintén a latin zene volt a főszerepben, külön értékelték a rumba és külön a cha cha cha produkciót, mind a kettőben aranyérmesek lettek a bogárdi táncosok. 

Fotó: Radnai Zoltán

Szóló táncok is voltak a versenyen, ebben is indultak növendékek akik szép eredménysort tudtak felmutatni, többen végeztek dobogós helyeken. 

Fotó: Radnai Zoltán

Radnai Zoltán, a táncklub vezetője nagyon büszke volt a táncosaira, és az is kiderült, hogy a Mátrix elnevezésű táncos produkciójukkal készülnek a Horvátországban megrendezésre kerülő világbajnokságra is, ami nagy álma a klubnak és nagy lehetőség a táncosok előtt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában