A jó hangulat garantált

2024.02.07. 14:00

Már csak két hely kiadó a kálozi kocsmakvízre

A Dél-Fejér megyei településen ambiciózus tervekkel készültek az idei szezonra. A mögöttük hagyott kolbásztöltő verseny után, újabb vidám és nagy érdeklődésre számon tartott eseménnyel készülnek. Mint megtudtuk, a március 1-jén sorra kerülő Kocsmakvízre már vészesen fogynak a helyek.

Kecskés Zoltán

Hamarosan ismét mozognak az agytekervények Kálozon.

Fotó: Karácsony András

– A 2023-as év legsikeresebb programja minden kétséget kizáróan a Kocsmakvíz volt – mondta a FEOL megkeresésre Karácsony András, aki hozzátette, hogy az eddigi nevezéseket látva, okkal pályázhat idén is a rendezvény erre a címre. Kiemelte, bár még három hét van hátra 2024-es Kocsmakvíz első felvonásáig, de már csak két hely kiadó az első fordulóra.  

– A legnépszerűbb közösségformáló esemény volt tavaly, így nem volt kérdés, hogy idén is folytatjuk a 2022 év végén elindult vidám hangulatú eseményt. Jelentkezni nálam, vagy a faluház közösségi oldalán tudnak az érdeklődő 4-6 fős csapatok üzenetben – zárta gondolatait a művelődésszervező.

A nagy kérdést az, hogy a tavalyi bajnok Másnap FC vajon idén is behúzza a bajnoki címet, vagy idén új bajnokot avatnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában