Programok hétvégére

2024.01.25. 12:30

Sima januári hétvége, mégis számos programmal készülnek Tordason!

„Sűrű, zajos” hétvége elé néznek a tordasiak, akiket számos programmal várnak pénteken és szombaton a Hangyában, illetve a helyi könyvtárban, ahol minden korosztály találhat kedvére valót.

Feol.hu

Jazz klub is lesz szombaton!

Forrás: Tordas Község közösségi oldala

Január 26-án pénteken délután tartja aktuális összejövetelét a tavaly indított Kertklub. A 18 órakor kezdődő alkalmon a régi klubtagok mellett szívesen látják az új érdeklődőket is a Hangya Művelődési Házban, ahol ezúttal olyan aktuális témák kerülnek terítékre, mint a magok beszerzése, tárolása és a palántanevelés. Ugyancsak pénteken, de a könyvtárban várják azokat, akik szívesen társasoznának: a családi társasjáték délután 16 órakor kezdődik. Kérik, vigyék magukkal kedvenc vagy éppen új társasjátékukat, hogy mások is megismerhessék azokat!

Január 27-én szombaton folytatódik a KönyvtárMozi. A vetítésen érvényes könyvtári tagsággal lehet részt venni. A helyszínen ezúttal is lesz lehetőség beiratkozásra! Az érdeklődők az Aranysárkány című, 1966-ban készült, 85 perces magyar filmdrámát tekinthetik meg. A Kosztolányi regényből készült filmben a főbb szerepekben olyan hazai legendák játsszanak, mint Mensáros László, Béres Ilona, Tahi Tóth László, Bara Margit, Bessenyei Ferenc, Latinovics Zoltán és Bodrogi Gyula. Ugyancsak szombaton, 16 órakor Nagy Miklós, helyi szobrászművész munkáiból nyílik kiállítás a Hangyában, amelyhez Juhász Károly, a művelődési ház igazgatója mond bevezetőt. 

A művelődési házban szombat este aztán a jazzkedvelőknek kínálnak programot: 18 órakor a Jazz klub házigazdája, a 11-es szoba nevű formáció, egy martonvásári, fiatal zenészekből álló jazz quartett játszik idén először Tordason. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában