Nyílt nap a FotoKozma fesztiválon

2023.09.13. 12:00

Víz alatti vadászat fantasztikus előlényekre és további izgalmas előadások, kulisszatitkok

Egész napos programmal várják az érdeklődőket szombaton azon a nyílt napon, amelyet a FotoKozma keretein belül Csákváron tartanak. Fotós előadások, vetítések, műhelytitkok. A részvétel ingyenes!

Borsányi Bea

Szilágyi Attila: 50 éves a Hortobágyi Nemzeti Park. A fotósorozat Kőhányáson a Kápolna előtti réten látható

Fotó: fotokozma.com

A program szeptember 16-án szombaton 10 órakor a Floriana Könyvtár és Közösségi Ház színháztermében veszi kezdetét, majd egy ebédszünet és egy rövid délutáni szünet beiktatásával egészen 18 óráig tart. A nap folyamán nagyjából tíz perces előadásokat hallgathatnak és ugyanilyen hosszú vetítéseket nézhetnek meg az érdeklődők az idén kiállított fotósorozatokról, amelyek fotósok számára szakmailag érdekesek és tanulságosak, de a hétköznapi emberek számára is izgalmasak. A fesztiválon kiállító fotósok közül többen személyesen is jelen lesznek és tartanak előadásokat is, így a közönség jobban megismerkedhet a Csákváron kívüli, a fesztiválon résztvevő településeken létrehozott FotoKozma kiállításokkal és azok kulisszatitkaival is. A részvétel ingyenes! 

Colorado - Der sterbende Fluss
Jonas Kako: A haldokló folyó. A fotósorozat Csákváron a Szabadság téri parkban látható
Fotó: fotokozma.com

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában