Folytatódik a II. Tác-Gorsium Nyár rendezvénysorozat

2023.07.05. 18:00

Koncert és borkóstolás a római-kori falak között

A gyermek előadást követően most koncertre invitálnak a szervezők a SZIKM Gorsium Régészeti Parkba.

Hajdú Marianna

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

Az Értékmentők és a Szent István Király Múzeum közös rendezvénysorozatának július 8-ra szervezett koncertjére a Redwhite zenekar választása izgalmas élménynek kínálozik. A zenekar tagjai komolyzenei hangszerrel mutatnak be mai slágereket, így egyfajta hidat képeznek a komolyzene és a modern zene között. Ez valóban érdekesebbé teszi a koncertet és segít, hogy azok is élvezhessék a zenei élményt, akik általában nem kedvelik a klasszikus zenét.
A rendezvény egyediségét tovább növeli, hogy a koncertet követően borkóstolót is tartanak, így a látogatók nemcsak a zenét, hanem a minőségi borokat is élvezhetik.
Az extra helyszín, a Gorsium kőtárjaként funkcionáló pincehelyiség lesz, ami fényekkel és díszekkel feldíszítve tovább emeli az esemény exkluzivitását és hangulatát. Ez a környezet fokozza majd tovább a látogatók számára a kellemes és izgalmas élményt. 
A koncert 18:00 órakor kezdődik. A részvétel ugyan ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában