Frissen Fejérből

2022.03.11. 15:00

Hamarosan a nagyközönség számára is elérhetővé válik a fehérvári rendező háborús filmje

Aracsi Norbert nemzetközileg többszörösen is díjazott kisfilmje, az Elfelejtett nemzedék egy újonnan induló streaming csatornán debütál a nagyközönség előtt.

Elekes Gergő

Cservák Zoltán játéka nagyon kifinomult

Forrás: Péterfy Bernadett

Portálunk felületén már többször is hírt adtunk a négy, lövészárokban rekedt magyar katona sorsát bemutató alkotásról, az Elfelejtett nemzedékről, mely mind a hazai, mind a nemzetközi fesztiválokon gyönyörű karriert futott be. Aracsi Norbert filmje ezúttal egy újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen a fesztiválszereplések után végre a nagyközönség elé kerül!

 

Magyarországon március 8-án rajtolt el a legújabb streaming szolgáltatás, az HBO Max, melynek folyamatosan bővülő kínálatába bekerült a Pákozdi Katonai Emlékparkban forgatott produkció is. Ez már csak azért is óriási eredmény, mert a rövidfilmek nem igazán szoktak bekerülni ezekbe a katalógusokba, hiszen többségében nem forgalmazásra készülnek, legtöbbjük játékideje pedig kifejezetten rövid. 

Habár az Elfelejtett nemzedék a startnál még nem elérhető, tudomásunk szerint már nem kell sokat várniuk azoknak, akik maguk is átélnék Aracsi Norbert vízióját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában